studio@

We are “Hearchitect”,Used to build dreams about you.

BACK

寧波協盈花道広場-改修プロジェクト

クライアント
 
場所
NingBo,Zejiang
プログラム
設計内容
Architecture, Interior, Landscape, Sign  
建築延床面積
10847㎡
敷地面積
   
設計開始
2017
竣工
未定
備考
既存のショッピングモールを「花」というテーマによってリニューアル。
インスタ映えするような空間=「Snap Point」を建築外装、ランドスケープ及び内装の各所につくり、
デザインがSNSを通して宣伝広告となるようなコンセプトとなっています。
作り込む部分と既存を活かす部分をはっきりさせるとで、コストバランス保ち、トータルとしてコンセプチュアルでインパクトの強い商業施設をつくりました。
以【花】为主题重新打造了原来购物中心。
在建筑外表、景观及内装的各处设置可能成为网红场景的【SnapPoint】,通过SNS来达到广告宣传效果是本设计的基本理念。利用新装修和活用原有的部分,减少了改建成本,本次设计用新的理念使原设施更新为给人以强烈印象的商业设施。
Renewal of existing shopping mall under the theme of “flower”.
Create a space that looks like an instagram = “Snap Point” in the exterior, landscape, and interior areas.
The concept is that the design becomes an advertisement through SNS.
By clarifying the parts to be built and the parts that make use of existing ones, we created a commercial facility that is conceptual and impactful as a whole, while maintaining cost balance.

© Studio AT